Ontvangen

Een goed ontvangst van klanten, relaties en bezoekers is de eerste indruk. Belangrijk is dat men een juiste indruk en een goed gevoel krijgt van jouw bedrijf of praktijk. Besteed daarom genoeg aandacht aan de inrichting van deze ontvangstruimte. Door het stijlvol en elegant inrichten van de ontvangsthal of wachtruimte, geef je gasten en bezoekers een warm welkom. Heb je geen kantoor maar wel een praktijk? Ook dan is het belangrijk bezoekers te voorzien van een warm welkom. 

Voor de verschillende mogelijkheden denken we graag mee om deze ruimte tot een succes te maken. Wij bieden daarom een ruim assortiment aan balies, wachtbanken, wachtfauteuils en tafels aan. Zo kun je de wachtruimte, receptie of ontvangsthal van jouw kantoorpand of praktijk elke gewenste uitstraling geven.

Ruim aanbod kantoor- en wachtkamermeubilair

Ben je op zoek naar stijlvolle en functionele meubels die de receptie van het kantoorpand of de wachtkamer van de praktijk voorzien van een sfeervolle en professionele uitstraling? Bij Werck24 ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan ontvangstmeubelen waarbij elegantie en stijl hoog in het vaandel staan. Met de juiste wachtmeubels in de ontvangstruimte, wachthal of receptie wordt namelijk een gastvrije ruimte gecreëerd waarin bezoekers, relaties en gasten zich welkom voelen.

Een wachtruimte is tegenwoordig veel meer dan een ruimte waarin bezoekers ontvangen worden. Het is een plek waar werknemers en relaties samenkomen en dus is het van belang dat er voor ieder wat wils is. Bij Werck24 vind je daarom niet alleen receptiebalies, maar ook comfortabele wachtbanken en wachtfauteuils en functionele kantoortafels.

Functionele receptiebalies

Met een balie in de ontvangsthal wordt de ruimte omgetoverd tot een professionele plek. Dat is ook de reden dat Werck24 balies aanbiedt die van alle gemakken voorzien zijn. Binnen het zogeheten Z2-balieprogramma vallen zeven verschillende typen balies die zijn vervaardigd uit melamine. Alle receptiebalies kunnen naar wens worden samengesteld en voorzien worden van LED-verlichting, kabeldoorvoer en diverse verbindingselementen.

Comfortabel wachtmeubilair 

Mocht de bezoeker van jouw kantoorpand of praktijk even moeten wachten op zijn afspraak, dan is het fijn als hij of zij comfortabel kan plaatsnemen. Vandaar dat je bij Werck24 een ruim aanbod aan wachtkamerbanken en wachtfauteuils voor kantoren en praktijken kunt verwachten. Al onze kantoor-en wachtstoelen zijn voorzien van een stijlvol design enerzijds en hoog zitcomfort enerzijds. Laat je inspireren door ons assortiment en voorzie gasten, bezoekers en cliënten van een warm welkom met ons assortiment aan wachtkamerstoelen en kantoorbanken. 

Tafels voor welkomsthal

Tafels – in wat voor een vorm dan ook – maken van de receptie of wachtkamer een functionele plek. Gasten kunnen hun kopje koffie kwijt en werknemers nemen plaats met hun laptop. Binnen ons assortiment aan meubels voor kantoren en praktijken vind je diverse tafels met elegant en functioneel design. Zo bieden we salontafels aan voor bij comfortabele fauteuils en langwerpige kantoortafels die dienen als werkplek. 

Vrijblijvende offerte op maat
De kantoor-en wachtmeubels van Werck24 zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo zijn de balies, fauteuil, tafels en banken leverbaar in verschillende kleuren en maten. Interesse? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom of bij jou op de gewenste locatie. Bel ons op 020 - 2445780 of vraag nu de offerte aan.