Opbergen

Of je nu beschikt over een klein of groot kantoorpand of een krappe of ruime praktijk: er zijn altijd spullen aanwezig en die moeten worden opgeborgen. Een opgeruimde werkplek is namelijk wel zo goed voor de productiviteit van collega’s en werknemers. Een kantoorkast is dan ook onmisbaar in het interieur van jouw bedrijf. Ze bieden de mogelijkheid spullen netjes op te bergen en zorgen daarmee voor een rustige sfeer in de ruimte.

Aangezien een kantoor zonder opbergkast allesbehalve compleet is, bieden we bij Werck24 een ruim assortiment aan kasten voor kantoor aan. Voor iedere ruimte en gebruiker hebben we een passende opberg-oplossing. Zo vind je bij ons niet alleen schuifdeurkasten, maar ook roldeurkasten, draaideurkasten en boekenkasten. Extra mooi meegenomen is dat kantoorkasten niet alleen zorgen voor een opgeruimde ruimte, maar ook voor het creëren van een juiste akoestiek. 

Schuifdeurkasten: 
efficiënt, esthetisch zeer fraai, akoestisch, breed inzetbaar, modulair in vele hoogten en breedtes
Roldeurkasten: ruimte besparend, zeer functioneel, gebruiksvriendelijk en praktisch, leverbaar in diverse modellen
Draaideurkasten: in hout of metaal, zéér breed inzetbaar, leverbaar in diverse modellen, maten en kleuren
Boekenkasten: vrijstaand of als wandkast, modulair in diverse uitvoeringen, eenvoudig te transformeren

Ruim assortiment aan kantoorkasten

Het inrichten van een kantoor gaat gepaard met een hoop keuzes, zo ook over welk type kantoorkast je wil aanschaffen. Want ga je voor een draaideurkast of toch een schuifdeurkast? En hoeveel kasten heb je nodig om een opgeruimde sfeer te creëren? Het zijn vragen die belangrijk zijn om over na te denken en die je gerust met Werck24 mag bespreken. Wij denken graag met je mee over de juiste kantoorkast voor jouw pand.

Al onze opbergkasten voor kantoorpanden en praktijken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Dat betekent dat ze lang meegaan en daarnaast een luxe uitstraling hebben. Uiteraard zijn alle kantoorkasten ook voorzien van functionele eigenschappen waardoor je zo efficiënt mogelijk gebruik kunt maken van de opbergruimte. De kantoorkasten van Werck24 zijn leverbaar in diverse soorten stijlen, materialen en kleuren. 

Schuifdeurkasten met planken

Het aanbod schuifdeurkasten van Werck24 kenmerkt zich door een stijlvol en elegant design met functionele eigenschappen. Ideaal aan een kast met schuifdeuren is dat het ruimtebesparend is. Je hebt nou eenmaal geen last van openslaande deuren. Onze schuifdeurkasten beschikken over voldoende planken om spullen op te zetten.

Ruimtebesparende roldeurkasten

Net als schuifdeurkasten kenmerken onze roldeurkasten zich ook door hun ruimtebesparende karakter. Dat maakt de roldeurkasten van Werck24 dan ook zeer functioneel en praktisch. Uiteraard mag het luxe design niet vergeten worden. We bieden roldeurkasten in diverse modellen aan.

Houten en metalen draaideurkasten

Ben je op zoek naar een draaideurkast waar je meer dan voldoende spullen in kunt opbergen. Bij Werck24 ben je aan het goede adres. Onze draaideurkasten zijn breed inzetbaar en dus uitermate functioneel. Al onze modellen zijn leverbaar in diverse kleuren, maten en materialen. 

Akoestische achterwanden

Mocht je de akoestiek in jouw pand naar een hoger level willen tillen, kijk dan eens bij ons aanbod akoestische achterwanden. Onze akoestische panelen zorgen voor de beste demping van omgevingsgeluiden. Door de magneten zijn ze eenvoudig toe te passen op rol-en schuifdeurkasten.

Royale boekenkasten voor kantoor

Beschikt jouw kantoor of praktijk over tal van boeken die je een mooie plek wil geven? Dan zijn onze boekenkasten helemaal wat voor jouw pand. De royale boekenkasten voor kantoren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en eenvoudig te transformeren. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Heb je een opbergkast voor jouw kantoor op het oog en heb je nog wat vragen? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom of bij jou op de gewenste locatie. Bel ons op 020 - 2445780 of vraag nu de offerte aan.