Akoestiek

Akoestiek

Een goede akoestiek op kantoor zorgt voor een aangename werksfeer waarin werknemers productief en geconcentreerd kunnen werken. Wil jij de akoestiek verbeteren in jouw kantoorpand? De juiste akoestiek kan op verschillende soorten manieren gewaarborgd worden. Onder meer door het plaatsen van scheidingswanden tussen bureaus, die niet alleen zorgen voor minder geluidsoverlast, maar ook voor privacy.

We bieden bij Werck24 een ruim aanbod aan scheidingswanden in tal van uitvoeringen aan: van opzetwanden aan uw bureaublad tot volledig vrijstaande wanden. Los van de mogelijkheden in afwerking aan de buitenzijde wordt de akoestische werking vooral bepaald door wat er in de wand zit, daar waar de geluidsgolven geabsorbeerd worden. Wil je meer informatie ontvangen? Bij Werck24 staan we met onze akoestische oplossingen voor je klaar om de slechte akoestiek in jouw kantoor om te toveren naar de juiste. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Scheidingswand A50
  Scheidingswand A50
  € 484,00 € 400,00
 2. Scheidingswand Simple
  Scheidingswand Simple
  € 326,70 € 270,00
 3. Push On
  Push On
  € 356,95 € 295,00
 4. Scheidingswand Basic
  Scheidingswand Basic
  € 235,95 € 195,00
 5. ECO-screen
  ECO-screen
  € 169,40 € 140,00
 6. LightSound configuraties
  LightSound configuraties
  € 804,65 € 665,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruim aanbod akoestische oplossingen

Het kan regelmatig voorkomen dat werknemers last van elkaar hebben wat betreft geluid. Collega’s die even met elkaar aan het brainstormen zijn kunnen onbedoeld overlast veroorzaken. De juiste akoestiek binnen een kantoorpand is dan ook van essentieel belang. Door middel van verschillende akoestische oplossingen kun je een prettige sfeer op de werkvloer creëren waarin alle werknemers dag in dag uit productief kunnen werken. 

De akoestische oplossingen die Werck24 aanbiedt – scheidingswanden en geluidsabsorberende panelen – zorgen ervoor dat geluid in de ruimte niet storend wordt. Geluid zal niet lang nagalmen door de ruimte waardoor werknemers minder last van elkaar hebben. Door het verbeteren van de akoestiek in jouw kantoor zorg je dan ook voor een relaxte sfeer op kantoor. Een aangename sfeer begint immers bij een akoestische werkplek. 

Akoestische scheidingswanden

Wie scheidingswanden toevoegt aan zijn of haar kantoor, vangt twee vliegen in een klap. Akoestische scheidingswanden zorgen namelijk voor privacy én een betere akoestiek. Bij Werck24 vind je daarom scheidingswanden in diverse soorten en maten. Zo bieden we vrijstaande wanden aan, maar ook opzetwanden voor het bureaublad. Daarbij kun je kiezen tussen verschillende afmetingen, afwerkingen en kleuren. 

Geluidsabsorberende panelen

Naast scheidingswanden, bieden we bij Werck24 ook een modulair systeem aan genaamd LightSound. Het systeem bestaat uit LEDverlichting afgewisseld met geluidsabsorberende panelen. Dat betekent dat je niet alleen een prettige akoestiek creëert, maar ook dat je knusheid toevoegt aan de werkplek vanwege de verlichting. Wedden dat werknemers zich helemaal thuisvoelen. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Wil jij de werkplekken in je kantoor voorzien van de juiste akoestiek? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom of bij jou op de gewenste locatie. Bel ons op 020 - 2445780 of vraag nu de offerte aan.