Receptiebalies

Receptiebalies

Stijl en elegantie zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen, een essentieel aspect van elke balie. Zo kun je gasten op een juiste manier verwelkomen en bevordert het gesprekken. De receptie is het eerste contactmoment met de buitenwereld, maar wordt steeds meer een werkplek. Met een stijlvolle en functionele receptiebalie van het Italiaanse designmerk Quadrifoglio in jouw kantoorpand, maak je dan ook een verpletterende indruk op gasten.

Samen met Quadrifoglio biedt Werck24 modulaire, luxe balies in heldere lijnen. Uitgevoerd in duurzaam melamine en prachtig afgewerkt met fraaie verstek-hoeken. De opzetelementen zijn leverbaar in melamine, leder of lakkleuren. Ook heb je ruime keuze tussen diverse hoge en lage modules. Bij Werck24 denken we dan ook graag met je mee over de perfecte Quadrifoglio balie voor jouw kantoorpand. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Moree Edge Receptiebalie LED - B152 x D70 x H107 cm - Wit
  Moree Edge Receptiebalie LED - B152 x D70 x H107 cm - Wit
  • Fraaie wit ronde toonbank
  • Stijlvol representatief design
  • Inclusief Multicolor LED verlichting
  • Compleet gemonteerd en bedrijfsklaar
  € 3.718,00 € 3.718,00
 2. Moree Radius Receptiebalie LED - B152 x D70 x H107 cm - Wit
  Moree Radius Receptiebalie LED - B152 x D70 x H107 cm - Wit
  • Moderne witte toonbank met LED
  • Stijlvol representatief design
  • Inclusief Multicolor LED verlichting
  • Compleet gemonteerd en bedrijfsklaar
  € 3.718,00 € 3.718,00
 3. Moree Radius LED Toonbank 1M - B108 x D70 H106 cm - Wit
  Moree Radius LED Toonbank 1M - B108 x D70 H106 cm - Wit
  • Rechte witte toonbank/balie
  • Stijlvol representatief design
  • Inclusief Multicolor LED verlichting
  • Compleet gemonteerd en bedrijfsklaar
  € 3.718,00 € 3.718,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruim aanbod luxe receptiebalies en ontvangstbalies

Een ontvangstbalie in het kantoorpand is essentieel wanneer je gasten wil ontvangen. Aangezien een toonbank het eerste is wat een bezoeker ziet wanneer hij een pand betreedt, is het van belang dat de receptiebalie stijlvol en professioneel oogt. Daarom biedt Werck24 een breed assortiment aan ontvangstbalies van Quadrifoglio aan met hoogwaardige afwerking. De luxe balies van het Italiaanse designmerk kenmerken zich dan ook door een perfecte balans tussen functioneel, design, elegantie en eenvoud.

Het assortiment dat Werck24 aanbiedt, bestaat uit zeven verschillende Quadrifoglio balies. We bieden dan ook balies in verschillende afmetingen en typen aan. Of je nu op zoekt bent naar een receptiebalie met een hoekelement of juist een rechthoekige balie wil toevoegen aan je kantoorpand: het kan allemaal. Onze ontvangstbalies zijn stuk voor stuk voorzien van een zuiver design waarin efficiëntie en stijl hoog in het vaandel staan zonder dat ze hun functionaliteit verliezen.

Modulair balieprogramma voor kantoren

De modulaire balies van Quadrifoglio zijn onderdeel van het Z2-balieprogramma. Alle Z2-balies zijn vervaardigd uit duurzaam melamine en voorzien van verschillende onderdelen. Zo kenmerkt het Z2-balieprogramma zich door LED-verlichting onder de toonbank en aan de bedieningszijde, kabeldoorvoer bij de werkplekken en diverse verbindingselementen. Daarnaast is er ruimte om te kiezen voor hoge of lage elementen.

De combinatie van stijl en functionaliteit maakt dan ook dat de Z2-balies van Quadrifoglio, meer dan alleen een balie zijn. Met de Z2-balie in jouw kantoor combineer je een receptie met een volledige interne werkplek. De slimme combinaties van kleur, vorm en materiaal maken dat gasten zich direct thuis voelen in jouw kantoorpand. Het toegankelijke design van de toonbanken zorgt er ook nog eens voor dat ze passen in ieder type kantoorpand.

Vrijblijvende offerte op maat
De modulaire, luxe balies van Quadrifoglio zijn geheel naar wens samen te stellen. Zo zijn de receptiebalies leverbaar in verschillende kleuren en maten. Interesse in het kopen van een balie? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom of bij jou op de gewenste locatie. Bel ons op 020 - 2445780 of vraag nu de offerte aan.