Vergaderen

Vergaderen met collega’s en werknemers is ontzettend belangrijk voor je bedrijf. Het is dan ook van belang dat de vergaderruimte van jouw kantoor een prettige en comfortabele sfeer heeft. Om de overlegruimte zo prettig en efficiënt mogelijk te benutten is het raadzaam dat de inrichting van deze ruimte op een juiste manier is opgebouwd. Een goede inrichting met de juiste meubels draagt immers bij aan een efficiëntere vergadering. 

Bij Werck24 zijn we ons bewust dat een vergaderruimte meer is dan een ruimte waar overleg plaatsvindt. Vandaar dat we een compleet aanbod aan vergadermeubilair aanbieden. Zo weet je zeker dat de overlegruimte een plek is waar werknemers graag komen. We helpen je graag met een passend advies over de inrichting van de vergaderruimte. Met onze vergadermeubels is jouw overlegruimte binnenkort om door een ringetje te halen.

Ruim assortiment vergadermeubels

Het is prettig om een overleg in een daarvoor geschikte vergaderruimte te houden. Een ruimte die is voorzien van de juiste akoestiek, een gezellige sfeer en comfortabel vergadermeubilair. De uitstraling van een overlegruimte zegt daarnaast ook iets over jouw bedrijf en is een mooi visitekaartje voor gasten en relaties. Of je nu een horecazaak hebt, een commercieel bedrijf of een praktijk: ieder bedrijf heeft een vergaderruimte nodig die de nodige comfort en klasse bezit.

Een overlegruimte inrichten begint ten eerste bij het observeren van de ruimte. Wat is de afmeting? Hoe veel personen moeten kunnen plaatsnemen? En wat wil je met de ruimte uitstralen? Het zijn vragen waar je samen met onze experts over kunt brainstormen zodat je een ultieme vergaderruimte creëert. Na het helder hebben van je wensen, kan gestart worden met het inrichten. Bij Werck24 bieden we daarom een ruim assortiment vergadertafels, vergaderstoelen en stilte fauteuils aan.

Luxe tafels voor overleg

Een vergaderruimte zonder tafel is wat ons betreft niet compleet. Wie efficiënt en effectief overleg wil voeren, doet er goed aan een ruime vergadertafel aan te schaffen. Zo kunnen werknemers gemakkelijk hun laptop en kopje koffie kwijt en eventuele aantekeningen op papier maken. Aangezien iedere vergaderruimte weer vraagt om een andere inrichting, bieden we bij Werck24 een ruim aanbod aan luxe vergadertafels aan. Afhankelijk van de interieurstijl en de grootte van de ruimte, kies je een overlegtafel die geschikt is voor jouw kantoor. Het assortiment tafels van Werck24 bestaat niet alleen uit vergadertafels, maar ook uit klaptafels en uit kantinetafels. Allen geschikt voor overleg met werknemers en collega’s en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen, kleuren en materialen.

Ergonomische vergaderstoelen

Een productieve vergadering vereist naast een ruime tafel, ook een goede zithouding. Een ergonomische vergaderstoel is dan ook een echte musthave binnen een overlegruimte. Zo voorzie je werknemers van een ergonomische zithouding en zullen ze minder last krijgen van blessures. Daarnaast zorgt een actieve werkhouding ook voor efficiëntie. Ook niet geheel onbelangrijk is het prachtige design van vergaderstoelen. Werck24 biedt stuk voor stuk luxe vergaderstoelen met een hoog zitcomfort aan. Zo heb je bij ons de keuze tussen vergaderstoelen met armleuningen en vergaderstoelen met wielen.

Comfortabele stilte fauteuils

Dat comfort in een vergaderruimte van belang is, moge duidelijk zijn. Daarom vind je bij Werck24 ook een ruim aanbod aan comfortabele loungestoelen voor overleg. Als jouw vergaderruimte het qua ruimte toelaat, brengen een paar stilte fauteuils de ruimte naar een hoger level. Collega’s kunnen zich even terugtrekken voor een brainstormsessie en ondertussen genieten van hoog zitcomfort. Zo bieden we loungestoelen aan met een akoestisch frame waardoor werknemers in alle privacy kunnen vergaderen zonderen storende omgevingsgeluiden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Wil jij de vergaderruimte voorzien van comfortabele en stijlvolle meubels van Werck24? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom of bij jou op de gewenste locatie. Bel ons op 020 - 2445780 of vraag nu de offerte aan.