Werken

Een goede, ergonomische en gezellige werkplek levert meer werkplezier op èn verhoogt de productiviteit. Wij van Werck24 weten als geen ander dat er heel veel mogelijkheden zijn. Met ruim 11 jaar ervaring geven wij graag de juiste adviezen om tot de beste keuze te komen. Van complete werkplekken tot in hoogte verstelbare bureaus: wij tonen je graag de juiste oplossing en zorgen dat jij en ander werknemers kunnen genieten van een optimale werkplek. Voor het inrichten van een werkplek ben je bij Werck24 dan ook aan het juiste adres. 

Bij Werck24 bieden we een ruim assortiment aan werkplek meubels voor kantoren en bedrijven aan. Stuk voor stuk is ons kantoormeubilair voorzien van hoogwaardige materialen, stijlvolle designs en functionele kenmerken. Je kunt bij ons terecht voor een complete kantoorinrichting. Dat maakt dat we ervan overtuigd zijn dat je bij Werck24 gegarandeerd slaagt voor een stijlvolle en functionele werkplek voor werknemers.

Ruim aanbod kantoormeubilair

Een fijne werkomgeving is ontzettend belangrijk voor de sfeer op de werkvloer en de productiviteit van werknemers. Wie zich bevindt in een stijlvol en functioneel kantoor, zal lekker in zijn of haar vel zitten en efficiënt werken. Het is dan ook van uiterst belang dat uw kantoorpand een aangename plek is. Door middel van de juiste, functionele meubels wordt een prettige werkomgeving gecreëerd.

Bij Werck24 bieden we een ruim aanbod aan kantoormeubelen voor werkplekken aan. Zo vind je bij ons onder meer in hoogte verstelbare bureaus en complete, modulaire werkplekken in diverse stijlen. Ook ladeblokken met wielen en scheidingswanden zijn onderdeel van ons assortiment. En of jouw kantoor nu is voorzien van een industriële stijl of juist een retro uitstraling heeft: bij Werck24 vind je kantoormeubelen in allerlei soorten stijlen, kleuren, materialen en afmetingen.

Juiste akoestiek voor kantoor

Een juiste akoestiek is van groot belang binnen een kantoorruimte. Het zorgt ervoor dat werknemers geconcentreerd en productief kunnen werken. Bij Werck24 bieden we daarom verschillende scheidingswanden voor kantoren in tal van uitvoeringen aan: van opzetwanden tot vrijstaande wanden. Naast dat scheidingswanden zorgen voor een goede akoestiek, creëert het ook privacy op de werkvloer. Bij het inrichten van een werkplek is het dan ook uitermate belangrijk rekening te houden met de juiste akoestiek. 

Modulaire werkplekken

Onderdeel van ons aanbod kantoormeubelen is het modulaire tafelprogramma dat volgens de ARBO-normering is ontworpen. We bieden bij Werck24 verschillende metalen onderstellen met een modulair frame aan. Je kunt zelf het type poot kiezen, net zoals de kleur van het blad en de kleur van de poten. Zo weet je zeker dat de werkplekken passen bij de rest van het interieur. Onze complete werkplekken zijn daarnaast voorzien van functionele eigenschappen zodat werknemers niks tekort komen en dag in dag uit productief kunnen werken in een comfortabele setting.

In hoogte verstelbare bureaus

Een juiste zithouding is van essentieel belang voor fysieke gezondheid. En dus is het raadzaam om werknemers te voorzien van een in hoogte verstelbaar bureau. Met een verstelbaar bureau kunnen werknemers in iedere gewenste positie werken en zullen zij geen last krijgen van blessures. We bieden bij Werck24 zowel elektrische in hoogte verstelbare bureaus aan als bureaus die handmatig te verstellen zijn. 

Ladeblokken op wielen

Een werkplek zonder ladeblok is niet functioneel en dat begrijpen we bij Werck24 maar al te goed. Daarom bieden we een ruim assortiment aan ladeblokken met wielen en diverse mogelijkheden aan. Zo kun je bij ons terecht voor ladeblokken voor onder bureaus voorzien van vele praktische eigenschappen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Heb je interesse in kantoormeubels van Werck24 en wil jij je werkplek compleet inrichten? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom of bij jou op de gewenste locatie. Bel ons op 020 - 2445780 of vraag nu de offerte aan.