Kantoor inrichten

Wil jij je kantoorpand voorzien van een compleet nieuwe inrichting? Zodat werknemers en bezoekers altijd met een goed gevoel het pand betreden? Met de juiste meubels is dat zeker mogelijk. Sterker nog: een complete kantoorinrichting zorgt ervoor dat iedere ruimte sfeer uitstraalt en een fijne plek is. Met ons ruime assortiment aan kantoormeubilair til je dan ook iedere ruimte naar een hoger niveau. Niet alleen qua sfeer, maar ook qua comfort en functionaliteit. Ons assortiment bestaat uit balies, banken, in hoogte verstelbare bureaus, complete werkplekken, directiemeubilair, fauteuils en kasten

Een complete kantoorinrichting is meer dan enkel het neerzetten van wat meubels. Het vraagt om aandacht en expertise. Bij Werck24 staan we dan ook voor je klaar om mee te denken over de inrichting van jouw kantoor. Met een passend advies voor verschillende ruimtes weet je zeker dat jouw kantoor een plek wordt waar werknemers en bezoekers graag komen om productief te werken. 

Ruim assortiment kantoormeubilair

Een kantoorpand bestaat vanzelfsprekend uit meer ruimtes. Vaak beschikt het gebouw over een entree, verschillende werkplekken, vergaderruimtes, een kantine en wellicht een buitenruimte. Het is voor de inrichting dan ook belangrijk om de verschillende ruimtes apart te bekijken en daar passende meubelen voor aan te schaffen. Zo is een werkplek pas compleet met een functioneel bureau en een comfortabele stoel en kan een entree niet zonder balie en ontvangststoelen.

Binnen ons assortiment bieden we dan ook verschillende typen kantoormeubels aan. Van modulaire balies tot complete werkplekken en in hoogte verstelbare bureaus. Ook vergaderstoelen en bureaustoelen zijn onderdeel van het aanbod van Werck24. Voor een complete kantoorinrichting zit je bij ons dan ook helemaal goed.

De juiste kantoorinrichting

Een kantoor dat aan verschillende eisen zoals hoog comfort, voldoende zitplekken en een stijlvolle sfeer moet voldoen, moet met aandacht worden ingericht. Het is dan ook goed om voorafgaand aan het inrichten van het kantoor, na te denken over de eisen die je aan je kantoorpand hebt. Mocht je er niet uitkomen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij van Werck24 denken graag mee over de juiste kantoorinrichting en adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.

Op maat gemaakte kantoormeubelen

Of je nu een kantoor met een industriële uitstraling wil, of juist eentje met een klassieke look: het is allemaal mogelijk. Al onze kantoormeubelen kunnen namelijk naar wens worden samengesteld. Zo zijn onze meubelen voor kantoorinrichting leverbaar in verschillende afmetingen, materialen, kleuren en functionaliteiten. Stel bijvoorbeeld een complete balie samen of schaf een een vergadertafel naar wens aan. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Wil jij je kantoor inrichten en heb je nog wat advies nodig? Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom of bij jou op de gewenste locatie. Bel ons op 020 - 2445780 of vraag nu de offerte aan.