Bezorgen bij Werck24

Hoe wordt mijn aankoop bezorgd?

Bij Werck24 begrijpen we dat het niet altijd uitkomt. Daarom bespreken wij graag samen met jou of een collega de gewenste bezorgdag. Vooral bij grootmeubels zoals kasten, tafels en werkplekken is het wel zo fijn om te weten hoe laat de chauffeur voor je deur staat. Je ontvangt daarom ook altijd een e-mail, SMS of telefoontje van onze planning, waarin staat hoe laat de chauffeur er zal zijn.

Heb je vragen of wil je een offerte op maat? Bel dan met onze klantenservice op 020 - 2445780 of stuur een aanvraag naar info@Werck24.nl wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Met welke vervoerder wordt mijn bestelling bezorgd?

Welke vervoerder hangt af van het soort meubel dat je hebt gekocht. Voor grootmeubels werken wij uitsluitend samen met gespecialiseerde meubeltransporteurs en installatiespecialisten. Zij zullen je aankoop met de uiterste zorg vervoeren en de bestelling afleveren tot aan de eerste deur op de begane grond van het afleveradres. Voor het bezorgen van pakketten werken wij samen met PostNL, DPD en DutchNed. Zij bezorgen je bestelling overdag op het door jou aangegeven adres. Mocht je niet thuis of op kantoor zijn dan biedt PostNL en de DPD meestal de bestelling de volgende dag nogmaals aan. DutchNed zal in de meeste gevallen een nieuwe afspraak met je maken. Als de volgende dag niet uitkomt dan kun je middels de "Niet Thuis notitie" (in je brievenbus) contact opnemen en een nieuwe bezorgafspraak maken. Uiteraard kan je ook met Werck24 bellen, wij begeleiden je dan bij een nieuwe bezorgdatum.

Ik wil mijn aankoop laten monteren, kan dat?

Jazeker! Indien gewenst kunnen wij je product ook uitpakken, monteren en bedrijfsklaar opleveren.Voor het monteren rekenen wij een aantrekkelijk tarief. Afhankelijk van de grootte en hoeveelheid van je bestelling sturen wij 1 of 2 vakkundige en ervaren specialisten. Zij zorgen voor een professionele montage van je aankoop thuis of op kantoor. 

 Bekijk onze speciale pagina met alle informatie over de  Werck24-Montageservice.