Veilig betalen bij Werck24

Bij Werck24 is winkelen eenvoudig en reken je veilig af via de betaalmethode van jouw voorkeur. Wij werken samen met MultisafePay, een gerenommeerde partij voor online betalen. Samen garanderen wij via onze SSL beveiligde verbinding een versleutelde betaling zodat alle privacy gevoelige informatie veilig is afgeschermd. Wij zijn lid van Stichting Webshop Keurmerk middels het erkende en vertrouwde logo. Kortom, welke manier je ook kiest, je betaalt altijd veilig. Heb je vragen? Bel dan direct met onze klantenservice via 020 - 2445780

 

Bedrijven en overheid koopt bij Werck24

Werck24 voorziet je van een aanbod van meer dan 10000 unieke producten geleverd door bijna 50 internationale leveranciers. Sinds de start in 2009 heeft Werck24 al meer dan 2500 bedrijven voorzien van een enkele bureaustoel tot een compleet nieuw interieur. Ons klantenbestand bestaat uit eenmanszaken, MKB als grootzakelijke ondernemingen. Onze ervaring loopt uiteen van gemeenten/non-profit, zorginstellingen, hotels & restaurants tot mediabureaus en televisieprogramma’s. Benieuwd naar de interieur projecten welke je zijn voorgegaan? Kijk dan even verder naar een selectie van onze klanten op de referentie pagina.

Ook achteraf betalen?

Grootzakelijke klanten en overheidsinstellingen betalen standaard achteraf en op rekening. Wil je ook achteraf en op factuur betalen? Neem dan contact op met onze adviseurs van de zakelijke markt, wij bespreken graag de mogelijkheden. Bel direct met 020 - 2445780 of stuur een e-mail naar info@werck24.nl

Zonder BTW aankopen?

Conform de Europese wetgeving is het toegestaan om BTW vrij aan te kopen. Werck24 is namelijk gevestigd in Nederland en biedt haar zakelijke klanten daarmee de mogelijkheid om BTW-vrij aan te kopen. De belastingdienst noemt dit een intracommunautaire levering waarbij de goederen belastingvrij naar een andere EU-land kunnen worden vervoerd.

In het bezit van een geldig Belgisch BTW nummer? Vul deze dan in bij het invoeren van je adresgegevens, in stap 1 van onze checkout.


 

Betalen via iDeal

De meest gebruikte betaalmethode. Met iDeal kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen via je eigen bank. Hierbij reken je af in je vertrouwde internet betaalomgeving, dit op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je al via internet bankiert kan je direct gebruik maken van iDeal zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Fijn om te weten; bij Werck24 betaal je geen extra kosten.

Betalen via BankOverschrijving

Betalen via je eigen vertrouwde bank. Bij een betaling via BankOverschrijving ontvang je per e-mail onze bevestiging met het overzicht van je bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd het bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig en binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan. Als wij de betaling hebben ontvangen dan duurt het ongeveer 1 - 2 werkdagen voordat deze bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op onze website vermeld staan. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor je. Mochten wij de betaling na afloop van de 7 dagen niet hebben ontvangen dan annuleren wij de bestelling en geven de artikelen weer vrij voor de verkoop. Fijn om te weten; bij Werck24 betaal je geen extra kosten.

Betalen met Creditcard

Bij Werck24 kan je betalen met American Express, Visa en MasterCard. Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met de creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Als je kiest voor een betaling via AMEX, VISA of MasterCard dan betaal je bij Werck24 geen extra kosten.

Betalen via Maestro

Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in de vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert kan je direct gebruik maken van Maestro zonder dat jij jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Maak je gebruik van Mr Cash dan kan je er ook voor kiezen om via de betaalmethode Maestro af te rekenen. Als je kiest voor een betaling via Maestro dan betaal je bij Werck24 geen extra kosten. 

Betalen onder Rembours; contante of PIN betaling aan de bezorgdienst

Als je kiest voor een bestelling onder rembours dan berekenen wij € 7,50 aan rembourskosten. Bij het verzenden onder rembours betaal je bij aflevering direct contant of per PIN aan de bezorger. Wij bezorgen veilig en afhankelijk van het product met PostNL, DPD, DutchNed.

Betalen via Bancontact

Het online betalen met Mistercash gaat zeer snel en is zeer veilig. Het betalen met Mistercash is te vergelijken met het betalen via een creditcard. Je hebt het kaartnummer nodig en de vervaldatum van de Mistercash betaalkaart. Klik op het logo van Mistercash wanneer je tijdens de bestelling in de betaalprocedure zit. Vervolgens geef je het kaartnummer en de vervaldatum van jouw betaalkaart aan. Daarna word je naar een betaalscherm van je eigen online bank gebracht. Hier heb je dan de inloggegevens van je internet bankieren nodig om verder te kunnen. Als je kiest voor een betaling via Bancontact/MisterCash dan betaal je bij Werck24 geen extra kosten.

Achteraf betalen met AFTERPAY

Veilig achteraf betalen met de Digitale acceptgiro voor consumenten. Werck24 werkt samen met AfterPay. Je ontvangt eerst het product en krijgt daarna 14 dagen de tijd om te betalen. Voor bestaande klanten van AfterPay is de maximale bestelwaarde € 2500,00. Is het orderbedrag hoger dan € 2500,- en wil je toch achteraf betalen? Neem dan contact op met onze afdeling klantenservice via 020 - 7008203 op maandag t/m vrijdag 09.30 uur en 17.30 uur. Boven dit bedrag wordt AfterPay als betaaloptie namelijk niet getoond tijdens het bestelproces.

Voor België: Sinds kort is AfterPay ook beschikbaar voor onze Belgische klanten. De maximale bestelwaarde is hier € 1500,00. Ben je nog niet bekend bij AfterPay, dan hanteren zij een limiet van € 150. Handig om te weten: Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met digitale factuur, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kan je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het de AfterPay website. Voor een betaling via AFTERPAY rekenen wij geen extra kosten.

 


  

NIEUW: GESPREID BETALEN, IN TERMIJNEN

Werck24 introduceert Gespreid betalen. Een nieuwe betaalvorm waarbij jij de aankoop van jouw meubels gespreid, in termijnen kunt betalen. Wel zo makkelijk. Bestellen gaat heel eenvoudig; elke looptijd heeft een vaste prijs per maand. 

Je kunt kiezen uit verschillende termijnen en looptijden. Bij Werck24 kan je gespreid betalen vanaf 3 termijnen (zonder rente!) en 12 maanden looptijd. Bekijk onze speciale informatiepagina over gespreid betalen.