Onze opdrachtgevers

Meubels voor jouw horecagelegenheid

Van café, restaurant, sportkantine tot hotel. Wij zijn jouw partner voor de levering van horeca-meubilair zoals barkrukken, eetstoelen, eettafels, bistrotafels, statafels en verlichting. Werck24 is officieel dealer van het Duitse Moree, marktleider op het gebied van LED verlichte meubels zoals LED-statafels, LED-loungetafels en stijlvolle barkrukken.

 

Bij Werck24 vind je betaalbare en leuke designmeubels voor bedrijf en consument. Wij bieden op al onze producten een extra lange garantie van tenminste 3 jaar. Winkelen bij Werck24 is dus makkelijk, goedkoop en betrouwbaar. Bezoek onze unieke showroom op afspraak in STOCK Amsterdam, hier presenteren wij een collectie barkrukken, vergaderstoelen en werkplek-oplossingen voor de zakelijke markt.

 

Meubels voor beurzen en events

Snel een stabiele barkruk met statafel nodig? Of een fraaie verlichte receptie-balie? Bekijk dan onze collectie. Onze meubels worden vaak binnen 2 - 3 werkdagen geleverd en tegen betaalbare prijzen. Grote aantallen? Vraag altijd om een offerte. Ook achteraf op factuur betalen is mogelijk.

 

Ons team bestaat uit gepassioneerde collega’s met een gekwalificeerde opleiding op het gebied van styling, advies en verkoop. Reeds 10 jaar zijn wij de partner voor particulier, klein zakelijk en groot zakelijke klanten.

 

Gemeenten / Overheid

Snelheid en betrouwbaarheid, dat vinden onze klanten belangrijk. Wij ook. Juist daarom kiest de overheid steeds vaker voor een productoplossing van Werck24. Ook achteraf, per factuur betalen is mogelijk.

 

Op het gehele assortiment ontvang je minimaal 1 jaar volledige garantie. Op een selectie van onze bureaustoelen zelf 5 en 10 jaar!

 

Groot zakelijk kantoor / Corporate Office

Voor ergonomische bureaustoelen, zit/sta werkplekken of het volledig inrichten van uw boardroom en bedrijfskantine bent u bij Werck24 aan het juiste adres. Bel met onze specialisten voor vrijblijvend advies. Op factuur betalen is geen probleem.

Bel ons nu

 

 

Zorg

Retail / winkelinrichting

Kledingwinkel, juwelier of franchise shop-in-shop? Een goede winkelinrichting moet prikkelen en biedt een helder overzicht. Uw klant voelt zich thuis met de stijlvolle meubels en verlichting van Werck24. Samen met het populaire merk RITUALS onwikkelden wij een kastconcept met akoestische schuifdeuren en unieke groenvoorziening.

Midden en klein bedrijf

Van ‘eenpitter’, loodgieter tot ICT dienstverlener, Werck24 is uw partner bij het inrichten van kantoor, kantine of receptie. Bel voor de mogelijkheden met onze collega’s van de afdeling zakelijk.

 

 

Bedrijfsgegevens

Werck in Uitvoering B.V.
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
KvK: 83603301
BTW: NL862932129B01

Kantoor & Showroom

Kantoor
Kabelweg 37
1014 BA Amsterdam
Tel. 020 - 2445780

Maak een afspraak

Bezoek de showroom voor werkplekken, vergadertafels en kast-oplossingen. Wil je live zitten op je favoriete barkruk, vergaderstoel of bureaustoel? Bel ons direct op: 020 - 2445780