Projectmeubilair voor stylisten en architecten

Ben je een stylist of architect? En ben je op zoek naar meubels voor een project? Dan ben je bij Werck24 aan het juiste adres! Met onze ruime collectie meubels en verlichting helpen wij je graag met het creĆ«ren van de mooiste en stijlvolste ruimtes. Zo kun je hier terecht voor mooie design meubels in veel verschillende woonstijlen, voor elke ruimte. Denk aan hotel meubilair, kantoormeubelen en horeca interieur, maar ook winkels, wachtruimtes, woonkamers en meer. Werck24 heeft door de jaren heen al voor veel stylisten en architecten mooie meubels mogen leveren tegen scherpe prijzen. Zo zijn onze meubels onder andere al te bewonderen bij verschillende horecabedrijven, beurzen en kantoorpanden. 

Bekende merken
Werck24 is dealer van veel bekende merken. Denk aan merken als Zuiver, Eleonora, Kare Design en BePureHome. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige merken die van elke ruimte en stralend en stijlvol geheel maken!


Waarom Werck24?

    • Bij Werck24 kun je terecht voor een zeer ruime collectie meubels in veel verschillende woonstijlen. Wij zijn officieel dealer van tientallen merken en meer dan 10.000 producten.
    • Persoonlijk contact en een goede service is onze specialiteit. Heb je advies nodig? Of heb je vragen over je bestelling? Dan staan wij altijd klaar om je te helpen!

Inkoopvoordeel bij Werck24

Interesse in projectmeubilair van Werck24? Dan kan je altijd contact met ons opnemen. Stylisten en architecten profiteren bij Werck24 van speciaal inkoopvoordeel. Wij maken graag een offerte op maat voor je klaar. Je kunt contact met ons opnemen middels onderstaand contactformulier, of ons bellen via +31 (0)20-244 5780. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!


Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.